Od 13. do 25. maja je v Ljubljani in Ajdovščini potekal dogodek beMORE10.

BEST kot večja mednarodna organizacija potrebuje zanesljivo in kvalitetno upravljanje s človeškimi viri. V ta namen smo organizirali dogodek beMORE10, ki je udeležencem ponudil možnosti, da so se na intenzivnih pripravljanih treningih izurili v mehkih veščinah. Teme posameznih delavnic so bile sledeče:

  • Emocionalna inteligenca
  • Reševanje sporov in mediacija
  • Rekrutacja novih članov.
  • Motiviranje članov.
  • Razvoj članov znotraj društva

Znanje in izkušnje, ki so ga na dogodku pridobili jih bodo spremljale celo življenje ter njim in podjetjem pomagale pri karierni poti. Poleg tega so udeleženci navezali neprecenljiva prijateljstva in poznanstva, kar predstavlja boljšo povezanost evropskih študentov.

Organizacija dogodka seveda ne bi bila mogoča brez naših sponzorjev in donatorjev. V ta namen se najlepše zahvaljujemo podjetjem DonDon d.o.o., podjetju Intersnack d.o.o., podjetju A.T. Kearney d.o.o., podjetju Revoz d.d. za donatorsko pomoč in Univerzi v Ljubljani za finančno pomoč.

 

 

 

 

Nekaj utrinkov iz dogodka:

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”2″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”0″ thumbnail_width=”240″ thumbnail_height=”160″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”0″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Show slideshow]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]