Vas zanima sodelovanje z društvom BEST Ljubljana?

BEST Ljubljana je aktivno društvo, ki ga vodijo študenti. Člani imajo možnost dodatnega izobraževanja z obštudijskimi dejavnostmi. Združujemo študente, podjetja in univerzo. To dosegamo z organizacijo različnih dogodkov, kot so inženirska tekmovanja, sezonski tečaji, motivacijski vikendi in predavanja/delavnice.

S tem želimo evropskim študentom omogočiti osvojiti nova znanja, razviti veščine in sposobnosti delovanja v mednarodnem teamu in seveda ustvariti nepozabno doživetje. BEST je zbirališče visoko motiviranih študentov tehnologije in naravoslovja in je dober partner za komuniciranje z bodočimi kadri ali iskanje novih idej, kar presenečeno ugotavlja vse več slovenskih podjetij.

Zakaj sodelovati?

Podjetja se lahko na interaktiven način predstavijo tako slovenskim kot tudi evropskim študentom. Poleg promocije, ki jo BEST Ljubljana ponuja, se lahko podjetja odločijo tudi za ogled podjetja ali predstavitev problema (npr. študija primera), kar pripomore k bolj učinkovitejšemu oglaševanju. Tako podjetja pridobijo tudi možnost zaposlitve obetajočega kadra.

TRENUTNI PARTNERJI

LETNI SPONZOR

HELLA Saturnus Slovenija je del mednarodnega koncerna HELLA in eden največjih slovenskih izvoznikov. Skupina HELLA deluje v Sloveniji od leta 1997, ko je vstopila v lastniško strukturo Saturnus Avtoopreme in družbo v kasnejših letih preoblikovala v enega od najpomembnejših razvojno-proizvodnih centrov HELLE v Evropi. HELLA Saturnus Slovenija ima danes na treh lokacijah v Sloveniji več kot 2.700 zaposlenih, od tega 15 % v razvojnih aktivnostih. V teku let smo pridobili znanja in kompetence s področja razvoja svetlobnih izdelkov in elektronike, proizvodnih tehnologij in kakovosti. V Sloveniji razvijamo in proizvajamo avtomobilske žaromete, meglenke, eno- in večfunkcijske signalne svetilke (Car Body Lighting), notranjo osvetljavo ter radarske pokrove.

Ustvarjamo prihodnost v svetu avtomobilov

  • smo partnerji našim kupcem in vedno na čelu razvoja in napredka
  • v naših razvojnih centrih povsod po svetu z vrhunskimi strokovnjaki in tehnologijamo razvijamo svetlobno opremo za največje svetovne proizvajalce avtomobilov: VW group, BMW, GM, JLR, Volvo, Daimler, Renault-Nissan, Ford, PSA ...

CREA je uspešno, ugledno in inovativno podjetje, v katerem prevzemamo vse več novih, zanimivih in zahtevnih projektov na področju informacijskih tehnologij in poslovnih procesov. Nenehno sprejemamo tehnološke in poslovne izzive doma in v tujini. Kot inovativen in dinamičen kolektiv stremimo v prihodnost - z novimi pristopi in novimi cilji. Zaposleni v svojem delu resnično uživamo, uporabljamo najbolj sodobne tehnologije, se skupaj veselimo naših uspehov in se zabavamo. Pri nas so našli izzive številni mladi raziskovalci in študentje z zaključeno doktorsko, magistrsko, univerzitetno ali visoko strokovno izobrazbo.

Si .NET ustvarjalen? Če bi se nam rad pridružil, te vabimo, da si ogledaš naš oglas za študente in iskalce redne zaposlitve ali pa da obiščeš naši spletni strani:

www.ProcesnaPisarna.si

Le pogumno. 🙂 Pridruži se najboljšim!

PRETEKLI PARTNERJI

Scroll Up