Naš zadnji dogodek, ki smo ga organizirali je bil poletni tečaj z naslovom Technology, take the wheel!, tema pa so bili avtonomni avtomobili. Od 11. do 18. julija se nam je pridružilo 21 študentov iz celotne Evrope, ki so si poleg akademskega dela, ki je zajemal osnove avtonomnosti, računalniškega vida, simulatorjev, delavnice programiranja samovozečih robotkov, moralnih dilem in etike novih tehnologij, razvoja avtonomnih avtomobilov, ogledali še del Slovenije, Ljubljane in si zagotovili nepozabnih spominov in prijateljstev.

Zahvaljujemo se našim sponzorskim partnerjem: HellaMagnaIskra Mehanizmi, TPV, D’Agency, KiviCommaterialnim sponzorjem: KZ Metlika, Klet Brdaki so prispevali darila za predavatelje in menzi Marjetica, ki so po ugodnih cenah pripravili kosila za udeležence tečaja.

V kolikor te zanima kakšna je bila vsebina tečaja, kateri predavatelji so bili prisotni in kakšne prosojnice so predstavili, lahko obiščeš stran poletnega tečaja – www.bestljubljana.si/sc2018/.

Če bi se hotel udeležiti podobnih tečajev v tujini, obišči stran internacionalnega BESTa in pod zavihkom ‘courses’ (https://www.best.eu.org/courses/welcome.jsp) najdeš svojo željeno lokacijo in temo.

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”3″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”0″ thumbnail_width=”240″ thumbnail_height=”160″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”0″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”1″ slideshow_link_text=”[Show slideshow]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]