Uvodni BEST sestanek za nove člane

Vabimo vas, da se nam pridružite na uvodnem BEST sestanku, ki bo v torek, 21. oktobra, ob 19. uri na Fakulteti za gradbeništvo in geodezijo v 2. nadstropju.

Vas zanima kaj se bo na sestanku dogajalo?
Izvedeli boste kako super je biti naš član, saj BEST ponuja veliko več kot samo faks. Si želite spoznati nove prijatelje, navezati stike s podjetji ali pa se udeležiti najbolj hudih tečajev po celi Evropi?
Izvedeli boste tudi več o prihajajočem jesenskem motivacijskem vikendu na Pokljuki, ki ga nikakor ne smete izpustiti.

Ne pozabite preveriti tudi naše facebook strani: https://www.facebook.com/BestLjubljana

Se vidimo!

Vabljeni na BEST sestanek!

Spet se je začelo novo študijsko leto in samo še en dan nas loči do prvega sestanka v novem študjskem letu.

Če bi želeli aktivno sodelovati pri organizaciji najbolj hudih dogodkov, se udeleževati BEST-ovih aktivnosti, ki skozi leto potekajo po celi Evropi, pridobiti nova prijateljstva na mednarodni ravni in kontakte s podjetji, ste vabljeni, da se nam pridružite na sestanku.

Kdaj? Jutri, v torek, 6.10.2014
Kje? Na fakulti za gradbeništvo in geodezijo

Lepo vabljeni!

Poletni tečaj BEST and Furious

BEST Ljubljana tudi to poletje organizira tehnološki poletni tečaj, tokrat z naslovom »BEST and Furious«, ki bo potekal na temo avtomobilske industrije v Sloveniji. Potekal bo med 11. in 20. julijem, udeležilo pa se ga bo 22 študentov iz 16 evropskih držav, za katere bomo pripravili zanimiva predavanja, ekskurzije v vodilna slovenska podjetja na področju avtomobilizma, seznanili pa jih bomo tudi z zgodovino avtomobilističnega razvoja. Največji poudarek tečaja bo na električnih vozilih. V kolikor te zanima, kako poteka organizacija, in bi se nam morda za kakšen dan pridružil na tečaju, se lahko v torek, ob 19. uri, oglasiš na našem rednem sestanku na FGG (predavalnica P-2/II), kjer boš izvedel vse podrobnosti.

EBEC Ljubljana 2014 | MacGyver 6.0

Med 6. in 7. marcem 2014 bo na gospodarskem razstavišču že šestič zapored potekalo zdaj že legendarno inženirsko tekmovanje MacGyver. Lahko se preizkusiš v tako imenovanem team designu, kjer posamezna skupina izdela praktično napravo, ki bo opravljala neko zahtevno nalogo, ali pa v case study-ju, kjer boste teoretično rešili tehnični ali logistični problem. Več o dogodku si preberite tukaj ali na www.macgyver.siPrijave so odprte do 2. marca 2014.

Motivacijski vikend

Vabimo te na tradicionalni BESTov motivacijski vikend, ki bo 22.-24. novembra na Pokljuki.

Kaj se bo dogajalo? Čez dan bodo potekali različni treningi – od kontaktiranja podjetij pa do javnega nastopanja. Večere pa bodo popestrile tematske žurke.

In kar je najbolj pomembno: vse je brezplačno =D

Kako se prijaviš?

Na info@bestljubljana.si do 20. novembra pošlji svoje kontaktne podatke in napiši, kaj pričakuješ od motivacijskega vikenda.

Za več informacij prav tako piši na: info@bestljubljana.si

Vabljeni!

Evropski BEST tečaji – si pripravljen?

Kaj je BEST Poletni tečaj?

 • To je eno- do dvotedenski tečaj iz teme tehnologije in naravoslovja oz. iz kariernih veščin
  • Teme se rastezajo od nanotehnologij, matičnih celic, načrtovanju robotov in vse do tehnologij varjenja piv in izdelave vin – skratka nekaj iz področja naravoslovja
 • Izvajajo se po Evropskih mestih, od Rusije, Islandije, Turčije in tudi Kanarskih otokov – v poletnem roku se lahko prijaviš na enega izmed kar 60 različnih tečajev! Seznam vseh tečajev
 • Celoten tečaj stane 40€ + prevoz do mesta tečaja
  • V ceno je vključeno bivanje, hrana, celoten akademski del ter tudi prostočasne aktivnosti

Zakaj bi sploh šel na BEST poletni tečaj?

 • Nauči se nekaj novega!
 • Spoznaj nove ljudi in raziskuj Evropo
 • Enkratno doživetje, ki ga lahko doživiš tudi večkrat
 • Ceneje ni mogoče potovati po Evropi!

Kako se prijavim?

Pohiti, rok za prijavo je le do 17.3.2013!

EBEC Ljubljana 2013 | Macgyver 5.0

Med 6. in 7. marcem 2013 bo na gospodarskem razstavišču potekalo zdaj že legendarno inženirsko tekmovanje MacGyver. Lahko se preizkusiš v tako imenovanem team designu, kjer izdelate prektično napravo, ki bo opravljala neko zahtevno nalogo, ali pa v case study-ju, kjer boste teoretično rešili tehnični ali logistični problem. Več o tekmovanju izveste na www.macgyver.si.