Jesenski motivacijski vikend

Vam je že prvi mesec pobral motivacijo za študij, ki ste jo imeli na začetku? Se želite sprostiti pred prvim valom kolokvijev ter domačih nalog?

Če ste na zgornja vprašanja odgovorili z DA, društvo BEST organizira dogodek prav za vas! Od 14. do 16. novembra 2014 organiziramo nepozaben jesenski motivacijski vikend na Pokljuki!

Cena motivacijskega vikenda je astronomskih 0€, v katero je vključen prevoz, prenočišče, hrana ter vse delavnice!

Vabimo vse, ki si želite zabave, novih izkušenj, potovanj, novih prijateljev, da vam predstavimo kdo smo in kaj počnemo.

Izpolnite spletni obrazec in se prijavite, za vse ostalo poskrbimo mi. ;)
Rok za prijavo je sreda, 12. 11. 2014, do 23. ure.

Se vidimo! :)

Uvodni BEST sestanek za nove člane

Vabimo vas, da se nam pridružite na uvodnem BEST sestanku, ki bo v torek, 21. oktobra, ob 19. uri na Fakulteti za gradbeništvo in geodezijo v 2. nadstropju.

Vas zanima kaj se bo na sestanku dogajalo?
Izvedeli boste kako super je biti naš član, saj BEST ponuja veliko več kot samo faks. Si želite spoznati nove prijatelje, navezati stike s podjetji ali pa se udeležiti najbolj hudih tečajev po celi Evropi?
Izvedeli boste tudi več o prihajajočem jesenskem motivacijskem vikendu na Pokljuki, ki ga nikakor ne smete izpustiti.

Ne pozabite preveriti tudi naše facebook strani: https://www.facebook.com/BestLjubljana

Se vidimo!

Vabljeni na BEST sestanek!

Spet se je začelo novo študijsko leto in samo še en dan nas loči do prvega sestanka v novem študjskem letu.

Če bi želeli aktivno sodelovati pri organizaciji najbolj hudih dogodkov, se udeleževati BEST-ovih aktivnosti, ki skozi leto potekajo po celi Evropi, pridobiti nova prijateljstva na mednarodni ravni in kontakte s podjetji, ste vabljeni, da se nam pridružite na sestanku.

Kdaj? Jutri, v torek, 6.10.2014
Kje? Na fakulti za gradbeništvo in geodezijo

Lepo vabljeni!

Poletni tečaj BEST and Furious

BEST Ljubljana tudi to poletje organizira tehnološki poletni tečaj, tokrat z naslovom »BEST and Furious«, ki bo potekal na temo avtomobilske industrije v Sloveniji. Potekal bo med 11. in 20. julijem, udeležilo pa se ga bo 22 študentov iz 16 evropskih držav, za katere bomo pripravili zanimiva predavanja, ekskurzije v vodilna slovenska podjetja na področju avtomobilizma, seznanili pa jih bomo tudi z zgodovino avtomobilističnega razvoja. Največji poudarek tečaja bo na električnih vozilih. V kolikor te zanima, kako poteka organizacija, in bi se nam morda za kakšen dan pridružil na tečaju, se lahko v torek, ob 19. uri, oglasiš na našem rednem sestanku na FGG (predavalnica P-2/II), kjer boš izvedel vse podrobnosti.

EBEC Ljubljana 2014 | MacGyver 6.0

Med 6. in 7. marcem 2014 bo na gospodarskem razstavišču že šestič zapored potekalo zdaj že legendarno inženirsko tekmovanje MacGyver. Lahko se preizkusiš v tako imenovanem team designu, kjer posamezna skupina izdela praktično napravo, ki bo opravljala neko zahtevno nalogo, ali pa v case study-ju, kjer boste teoretično rešili tehnični ali logistični problem. Več o dogodku si preberite tukaj ali na www.macgyver.siPrijave so odprte do 2. marca 2014.