EBEC 2015 – MacGyver 7.0

Tudi letos se vrača priljubljeno, že tradicionalno tekmovanje MacGyver! Lokalna BEST skupina Ljubljana že sedmo leto zapored organizira največje študentsko inženirsko tekmovanje, na katerem se boste študentje lahko preizkušali v svojih spretnostih. Tekmovanje bo potekalo 20. in 21. marca na Gospodarskem razstavišču.

Prvi dan bodo prijavljeni oblikovali v skupinah (team design). Mladi izumitelji se bodo v bitki s časom pomerili v izdelavi učinkovite naprave, ki opravlja vnaprej določeno nalogo. Na voljo bodo imeli le že dan material, s katerim bodo dokazali svojo kreativnost.

Drugi dan bo potekal študij primera (case study). Tekmovalci se bodo morali izkazati v svojem teoretičnem znanju in na najbolj inovativen način poskušali rešiti dani organizacijski, tehnološki ali razvojni problem, nazadnje pa z idejo prepričati še žirijo.

Pravi MacGyverji bodo prejeli tudi lepe nagrade.
Ne razmišljaj preveč in se prijavi skupaj s tremi prijatelji, saj mogoče ravno tvoja ekipa osvoji prvo mesto in se uvrsti na regionalno tekmovanje, ki bo potekalo v Zegrebu, od tam pa je možna še uvrstitev na finalno Evropsko BEST inženirsko tekmovanje EBEC, ki bo letos potekalo na Portugalskem v Portu.
Na dogodek se je mogoče prijaviti preko spleta.
Ne pozabi:
KAJ: Največje študentsko inženirsko tekmovanje v Sloveniji, MacGyver
KDAJ: 20. in 21. marec 2015
KJE: Gospodarsko razstavišče

Več o MacGyverju si lahko prebereš tudi na www.macgyver.si.