Kako se prijavim?

Se želiš prijaviti na katerega izmed BEST-ovih tečajev?

Nič lažjega! V vsaki sezoni (jesenska, zimska, pomladanska in poletna) se lahko prijaviš na 3 BEST-ove akademske ali prostočasne tečaje! Najprej izbeš tistega, ki ti je najljubši, potem pa si lahko izbereš še dva za slučaj, da nisi izbran za prvega.

Prijavljanje na tečaje poteka preko enotnega prijavnega sistema. Preko spletnih strani BEST international se prijavite neposredno organizatorjem. V BEST Ljubljana preverimo vaš status (indeks, študentska izkaznica) in prijave potrdimo. Udeleženci so na tečaje sprejeti na podlagi motivacijskih pisem. Članstvo v društvu ni pogoj za udeležbo na tečajih.

5 korakov prijave:

1. Oglej si seznam trenutnih tečajev na internetu – http://www.best.eu.org/student/courses/coursesList.jsp.

2. Na internetu si odpri svoj uporabniški račun. Sledi jasnim navodilom v angleščini, če se kaj zalomi nam piši na info@bestljubljana.si

3. Prijavi se na tečaje (napisati moraš motivacijsko pismo in odgovoriti na kakšno vprašanje), ki te zanimajo, ter jih razporediš po vrstnem redu.

4. Oglasi se v naši pisarni, to je v mednarodni pisarni ŠOU-a, Vojkova 63, da ti potrdimo račun za tekoče študijsko leto. S seboj prinesi študentsko izkaznico, potrdilo o vpisu ali indeks. Za dan in uro se dogovori preko elektronske pošte info@bestljubljana.si. Lahko pa pošlješ skenirano potrdilo o vpisu na isti naslov.

5. Če si sprejet na tečaj, te obvestimo in prideš plačati depozit, s katerim dokončno potrdiš udeležbo na tečaju. Po tvoji vrnitvi in evaluaciji tečaja pa dobiš depozit nazaj. Organizatorji tvojega tečaja bodo nekaj časa pred začetkom tečaja ustvarili mailing listo z vsemi udeleženci, kjer boš izvedel vse potrebno. Oglej si tudi domačo stran njihovega tečaja.

Send an email here for more informations: info@bestljubljana.si

Leave a Reply