Tečaji

OBVESTILO:

Če se v tem šolskem letu prvič prijavljate na BESTov tečaj, vam bo napisalo, da račun ni validiran. Ne skrbi, še vedno se lahko prijaviš in veljajo zate čisto enaki pogoji. Edino kar moraš storiti je, da pošlješ na info@bestljubljana.si potrdilo o vpisu, skenirano študentsko izkaznico ali indeks najkasneje do srede 28.3.

Ne pozabi rok za prijave pa poteče v nedeljo 25.3. ob 23:00 !

Poleti, jeseni, pozimi, spomladi… BESTovi tečaji so zmeraj kul!

Kaj pa je BESTov tečaj?

Na takem tečaju se dobi okoli 22 študentov iz cele Evrope in se izobražujejo na neki izbrani tematiki. Za to ponavadi ni treba biti ekspert na temi, saj so pogosto na osnovnem nivoju. Tečaji so od biologije do matematike do hardcore strojništva do arhitekture…. pa vse do vinogradništva. Torej primerno za vsakogar in za vse okuse!

Popoldne so ponavadi ogledi mesta, športne aktivnosti… vse, razen spanja.

Zvečer in ponoči so pa žuri obvezni!

Cena tečaja se giblje od 0 do 45€, to je odvisno od tečaja do tečaja. V to ceno je vključeno vse, razen prevoza iz Ljubljane do izbrane destinacije. Torej prenočišče, hrana, pijača, včasih tudi za pivo…

** Posebni tečaji so “Leisure events”, ki nimajo akademskega dela, ampak so namenjeni zgolj in samo zabavi in včasih športnemu udejstvovanju. Tak tečaj stane do največ 300€, vendar je cena glede na to kaj dobite še vedno ugodna.

Leave a Reply